Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Λεύκη Θεραπεία

Λεύκη Η θεραπεία μπορεί να αποσκοπεί στην επιστροφή κανονική χρωστική ουσία ή την καταστροφή παραμένουν χρωστική ουσία. Για να αποκατασταθεί η λειτουργία του δέρματος και να βελτιώσουν την εμφάνιση του ατόμου, λεύκη είναι διαχειρίσιμη όμως. Σήμερα, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αλλάξει την εμφάνιση της λεύκης χωρίς αντιμετώπιση υποκείμενη αιτία της. Πρόωρη επιλογές θεραπείας μπορεί να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:


• Η έκθεση σε έντονη υπεριώδη ακτινοβολία π.χ. Θεραπεία με UVB
• Τα φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα e.g trimethylpsoralen
• Τα φάρμακα που εφαρμόζονται στο δέρμα, όπως κορτικοστεροειδή κρέμες, ανοσοκατασταλτικά ή Repigmenting πράκτορες.

Δέρμα μπορεί να μπολιαστούν ή να αφαιρεθεί από κανονικές ζώνες και τοποθετούνται στις περιοχές της λεύκης. Στο μέλλον, τα χρωστικά κύτταρα του δέρματος μπορεί να καλλιεργηθεί στο εργαστήριο και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία πληττόμενες περιοχές. Σε ήπιες περιπτώσεις, λεύκη χλωμό σήματα μπορούν να κρυφτούν με την απόκρυψη των προϊόντων ή άλλα καλλυντικά λύσεις καμουφλάζ. Εάν το ενδιαφερόμενο πρόσωπο είναι χλωμό-ξεφλουδισμένα, τα επιθέματα μπορούν να γίνουν λιγότερο ορατά, αποφεύγοντας το φως του ήλιου. Ωστόσο, η έκθεση στο ηλιακό φως μπορεί επίσης να προκαλέσει τα μελανοκύτταρα να αναγεννά τη χρωστική ουσία.

Η λεύκη είναι μια διαταραχή με περίπλοκες αιτίες. Τα άτομα με λεύκη φαίνεται να κληρονομήσουν μια γενετική προδιάθεση για τη διαταραχή. Η διαταραχή μπορεί να προήλθε από μια ποικιλία από κατακρήμνιση αιτίες. Πολλοί άνθρωποι αναφέρουν ότι λεύκη τους εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από ένα τραυματικό ή έντονο γεγονός. Το κύριο σύμπτωμα της διαταραχής είναι η απώλεια του χρώματος του δέρματος. Μαλλιά αυξάνεται από τις πληγείσες περιοχές, επίσης, στερείται χρώματος. Επιπλέον, τα άτομα μπορούν να έχουν ανωμαλίες χρωστική ουσία του αμφιβληστροειδούς ή ίριδα των ματιών. Μόλις διαγνωστεί, λεύκη θεραπεία καθίσταται απαραίτητη. Είναι σημαντικό να καταπολεμηθεί η άλλες διαταραχές που Λεύκη φέρνει μαζί.

Ακραίες περιπτώσεις λεύκη μπορεί να είναι ελκυστική και μπορεί να επηρεάσει προοπτική ενός ατόμου και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Μερικές φορές η καλύτερη θεραπεία για τη συγκεκριμένη διαταραχή δεν είναι θεραπεία. Ανοιχτόχρωμο δέρμα, τα άτομα πρέπει να αποφεύγουν τη δέψη του φυσιολογικού δέρματος, διότι η μη χρωστική ουσία λευκό δέρμα της λεύκης δεν έχει καμία φυσική προστασία από την Κυρ. Ως εκ τούτου, οι περιοχές αυτές εύκολα από τον ήλιο, και οι πάσχοντες έχουν αυξημένο κίνδυνο για καρκίνο του δέρματος. Αποφύγετε τον ήλιο όσο μπορείτε, ιδίως όταν είναι πιο έντονη για την αποφυγή εγκαυμάτων.

Συγκάλυψη λεύκη με make-up, αυτο-μαυρίσματος ενώσεις ή χρωστικές ουσίες είναι ένας εύκολος τρόπος για να καταστεί λιγότερο αισθητή. Καλλυντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν την εμφάνιση των εκτεθειμένων λευκές περιοχές. Χρησιμοποιήστε αντηλιακά για τα μέρη που δεν μπορούν να καλύπτονται, δεδομένου ότι εμποδίζει το κάψιμο των πληγεισών περιοχών. Διαταραχές του δέρματος κρέμες και φάρμακα από το στόμα είναι διαθέσιμα για σοβαρές περιπτώσεις. Βεβαιωθείτε ότι κατά την επιλογή κρέμες που μπορούν να έχουν παρενέργειες που μπορεί να καταστήσει αυτά τα μπαλώματα ανεπιθύμητη. Αν τα αντηλιακά και συγκαλύψεις δεν είναι ικανοποιητικές, συμβουλευτείτε το γιατρό σας καθώς μπορεί να συστήσει άλλη θεραπεία.

Αυτόλογη μεταμόσχευση, αποχρωματισμού του δέρματος και repigmentation θεραπείες έχουν και άλλες επιλογές για εκείνους που έχουν πληγεί σοβαρά. Ωστόσο, η επιλογή της θεραπείας εξαρτάται από τον αριθμό των χλωμό / άσπρα μπαλώματα και το πόσο διαδεδομένη είναι. Μπορεί επίσης να προτείνει, ανάλογα με την προτίμηση του ασθενούς για θεραπεία. Κάθε άτομο με λεύκη αντιδρά διαφορετικά στη θεραπεία, καθώς και μια ειδική επεξεργασία μπορεί να μην λειτουργεί για όλους. Οι θεραπείες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί με χειρουργική ή ιατρικές θεραπείες. Οι τρέχουσες θεραπευτικές επιλογές λεύκη είναι ιατρική, χειρουργική, και ως συμπληρωματική θεραπεία.

Για ορισμένους ασθενείς με κόβω τις περιπτώσεις, η πιο πρακτική θεραπεία για λεύκη είναι να αρθούν οι εναπομένοντες χρωστική ουσία από το υπόλοιπο δέρμα. Αυτό καθιστά ολόκληρο το σώμα ακόμη λευκό χρώμα. Εναλλακτικά, ορισμένα άτομα με τη διαταραχή επιλέγουν για τις χημικές αποχρωματισμός. Γίνεται με μια χημική ουσία που ονομάζεται μονοβενζυλαιθέρα της υδροκινόνης και διαρκεί περίπου ένα έτος για να ολοκληρωθούν. Αυτή η διαδικασία είναι αμετάκλητη και γενικά καταλήγει με πλήρη ή σχεδόν πλήρη αποχρωματισμός. Στα παιδιά, η θεραπεία λεύκη γίνεται γενικά με τον υπαινιγμό αντιηλιακό και συγκάλυψη των μέτρων.

Repigmentation Θεραπείες γίνονται μέσω τοπικά κορτικοστεροειδή. Κρέμες που περιέχουν κορτικοστεροειδή ενώσεις μπορεί να είναι αποτελεσματικό όσον αφορά την επιστροφή χρωστικής σε μικρές περιοχές του δέρματος που επηρεάζονται. Αυτοί οι παράγοντες μπορεί να αραιώνουν το δέρμα και ως εκ τούτου, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται υπό τη φροντίδα του δερματολόγου. Εκτός από λεύκη Η θεραπεία, πρέπει να δοθεί προσοχή στην ψυχική ευεξία του ατόμου.

Τα άτομα με λεύκη είναι σίγουρο ότι θα βρουν την καλύτερη Λεύκη κόσμο μας βότανα Θεραπεία, θεραπεία λεύκη Oil, πολύ χρήσιμη για την καταπολέμηση της Λεύκη διαταραχή και λεύκη μπαλώματα. 100% εγγυημένο θεραπεία λεύκη Oil είναι κλινικά αποδεδειγμένη μόνιμη θεραπεία για τα δύο σήματα leucoderma και λεύκη. Αποτελεί μια ειδική, βοτανικός τύπος που περιέχει μαύρο κύμινο, Psoralea Coryli Φωλιά, λάδι καρύδας και οξυάκανθα Root. Αυτά τα βότανα αναμειγνύονται σε ένα σταθερό ποσοστό που ήττες και θεραπεύει λεύκη. Δεδομένου ότι η θεραπεία λεύκη Oil αποτελείται από αγνά βότανα, έχει, επομένως, λιγότερο ή δεν έχει παρενέργειες.
Vitiligo On Eye
Ε: Ψάχνω για τη θεραπεία λεύκη; Πώς είναι οικονομικότερη Λεύκη θεραπεία;
Α: Η επιλογή της θεραπείας λεύκη εξαρτάται από τον ασθενή ως προς το τι είδους θα προτιμούσε. Στην εποχή μας, όταν ευαισθητοποίηση είναι ευρέως διαδεδομένη, είναι ότι οι ασθενείς γνωρίζουν ότι δεν είναι όλες οι θεραπείες εργάζονται για αυτές και μερικά από αυτά μπορεί ή δεν μπορεί να λειτουργήσει για ένα συγκεκριμένο ασθενή. Τυχόν επιλογή της θεραπείας θα πρέπει να γίνεται μετά από συνεννόηση με το γιατρό. Όσον αφορά το κόστος της θεραπευτικής αγωγής, μπορεί να κυμαίνεται από $ 100s των δολαρίων για μερικά δολάρια. Και πάλι είναι επιτακτική ανάγκη να κάνει μια επιλογή με προσοχή. Μετά είναι οι διαθέσιμες θεραπείες για τη λεύκη / Leukoderma? Τοπική θεραπεία με στεροειδή, ομοιοπαθητικής θεραπείας, Αγιουρβεδική Θεραπεία, βότανα Θεραπεία, Χειρουργική Θεραπεία.
Ερ.: Ποια είναι η καλύτερη θεραπεία της λεύκης;
Α: Το καλύτερο φάρμακο για λεύκη είναι ό, τι ένας ασθενής επιλέγει το καλύτερο για αυτόν. Η ασθένεια λεύκη δεν μπορεί να εξαλειφθεί ή τις ρίζες τους στα ανοικτά, αλλά το χαρακτηριστικό λευκό μπαλώματα του λεύκη μπορεί να ξεφορτωθεί από μια σειρά από τις διαθέσιμες θεραπείες. Που προβλέπονται στη συνέχεια είναι μια λίστα των διαθέσιμων θεραπείας? Τοπική θεραπεία με στεροειδή, ομοιοπαθητικής θεραπείας, Αγιουρβεδική Θεραπεία, βότανα Θεραπεία, Χειρουργική Θεραπεία.
Ε: Πώς Λεύκη βότανα εργασίας θεραπεία;
Α: Herbal θεραπείες λειτουργεί πάντα φυσικά για το ανθρώπινο σώμα επειδή είναι κατασκευασμένα από όλα τα φυσικά συστατικά. Η φύση έχει κρυμμένο θησαυρό σε βότανα των οποίων η αξία έχει από καιρό εντοπίστηκαν. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και οι Κινέζοι έχουν χρησιμοποιήσει βότανα για τη θεραπεία πολλών ασθενειών. Φυτικά θεραπεία των ασθενειών έχει συμβάλει στην ιατρική επιστήμη με πολλούς τρόπους. Όπου η επιστήμη αδυνατεί να δώσει μια θεραπεία για μια ασθένεια, θα βρείτε βότανα επίλυση των προβλημάτων μας. CureVitiligoOil είναι ένα καθαρό φυτικό προϊόν το οποίο είναι ένα μίγμα όλων των φυσικών συστατικών? οξυάκανθα ρίζα, λάδι καρύδας, μαύρο κύμινο και Psoralea coryfolia. Οξυάκανθα ρίζα και κύμινο ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα αφού Λεύκη θεωρείται ότι είναι μια αυτοάνοση διαταραχή. Psoralea coryliforlia είναι μια φωτογραφία-ευαισθητοποίηση παράγοντα ενίσχυσης της βυρσοδεψίας επίδραση του ήλιου. Το λάδι καρύδας λειτουργεί ως «μαλακώνει», μαλακτικό. Ο συνδυασμός αυτών των τεσσάρων συστατικών σε μια μορφή του φυτικού προϊόντος, δηλαδή CureVitiligoOil κάνει θαύματα για το δέρμα. Το προϊόν που εξαλείφει τα άσπρα μπαλώματα της λεύκης. Πρόκειται για μια εγγυημένη και κλινικά αποδεδειγμένη επιτυχία.
Ερ.: Ποια είναι η εμφάνιση του λεύκη; Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από αυτό, άνδρες ή γυναίκες ή τα παιδιά;
Α: Η λεύκη χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση λευκών κηλίδων στο δέρμα. Αυτά τα μπαλώματα εμφανίζονται όταν μελανοκύτταρα, δηλαδή τα κύτταρα που παράγουν μελανίνη (αυτά τα κύτταρα είναι με φυσική παρουσία στο δέρμα και παράγουν τη μελανίνη η οποία είναι ένα καφέ-μαύρο χρωστική ουσία που συνήθως καθορίζει το χρώμα του δέρματος) προϊόντα θα καταστραφούν. Όσον αφορά το πώς ακριβώς έχουν καταστραφεί τα μελανοκύτταρα, η επιστήμη έχει νου είναι ακόμη σε θέση να παράσχουν μια άμεση απάντηση, διότι η ασθένεια αυτή είναι πολύ λίγο κατανοητή. Πολλοί αιτιολογικοί παράγοντες έχουν προταθεί από τις οποίες Autoimmue διαταραχή φαίνεται πιο πιθανή. Όπως κατ 'αυτή τη θεωρία, μια αυτοάνοση αντίδραση, υποκίνησε κατά των ίδιων των μελανοκυττάρων του σώματος και είτε καταστρέφει ή καθιστά δυσλειτουργική. Ως αποτέλεσμα της οποίας μελανοκυττάρων σταματούν την παραγωγή μελανίνης και ένα χαρακτηριστικό λευκό μπάλωμα του λεύκη εμφανίζεται σε συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Η λεύκη είναι μια σπάνια διαταραχή του δέρματος. Επηρεάζει μόνο το 1 - 2% του παγκόσμιου πληθυσμού σήμερα. Επηρεάζει τα δύο φύλα και όλες τις φυλές. Μπορεί να συμβεί στον καθένα? είτε πρόκειται για άνδρες ή γυναίκες ή παιδιά. Οι άνθρωποι που πάσχουν από λεύκη είναι πιθανό να γεννήσουν παιδιά που πάσχουν από λεύκη, αλλά η ασθένεια λεύκη καθεαυτό δεν είναι γενετική. Για τους περισσότερους patches τους ασθενείς εμφανίζονται γύρω στο 40ο έτος της ζωής τους και τα μπαλώματα μπορεί να διαδοθεί σιγά-σιγά. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου