Κυριακή, 20 Μαΐου 2012

Λουίζα στην Κουζίνα

Η λουίζα χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σούπες, κρέατα, ψάρια, γλυκά και ποτά.
Έχει έντονο άρωμα λεμονιού και νόστιμη γεύση και είναι ιδανική για γλυκές κρέμες και σάλτσες λευκών κρεάτων.
Με τα νωπά φύλλα της μπορούμε ν’ αρωματίσουμε ροφήματα, λάδι, ξύδι, ποτά, ζελέ, παγωτά και κέικ.
Το έγχυμά της γίνεται πολύ ευχάριστο, αν του προσθέσουμε μέλι ή γάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου