Κυριακή 20 Μαΐου 2012

αρθρίτιδα

Βοτανικές θεραπείες έχουν κερδίσει σε δημοτικότητα ως μια φυσική προσέγγιση με άλλες θεραπείες αρθρίτιδα. Τα βότανα είναι η βάση για πολλά παραδοσιακά φάρμακα.
Αρχική διορθωτικά μέτρα

Ετοιμάστε σκορδαλιά και να εφαρμόσουν την πάστα στην πληγείσα από κοινού? Αυτό είναι ένα αποτελεσματικό φυτικό φάρμακο για την αρθρίτιδα. Η τακτική κατανάλωση σκελίδες σκόρδο σε ακατέργαστη κατάσταση μειώνει το πρόβλημα της πόνους στις αρθρώσεις.
Ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι και δύο κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού προστεθεί σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό λειτουργεί καλά κατά τον πόνο και το πρήξιμο της αρθρίτιδας. Αυτό είναι ένα αποτελεσματικό σπίτι με βάση φυτικό φάρμακο για τον έλεγχο τον πόνο της αρθρίτιδας.
Προστίθενται δύο κουταλάκι του γλυκού μέλι και δύο κουταλάκι του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη σε χλιαρό νερό για τακτική κατανάλωση το πρωί. Πόσιμο κουρκούμη σκόνη που προστίθεται χλιαρό νερό βοηθά στην ανακούφιση του πόνου της αρθρίτιδας.
Herbal Συμπλήρωμα
* Shallaki βότανο [γνωστός και ως Boswellia serrata] βοηθά στη μείωση του προβλήματος της κυκλοφορίας του αίματος, ελέγχει τη διόγκωση των αρθρώσεων, και ανακουφίζει τον κοινό πόνο.
* Λαμβάνοντας Aswagandha δύο φορές την ημέρα με ½ ποτήρι χλιαρό νερό είναι ένα αποτελεσματικό φυτικό φάρμακο της αρθρίτιδας. Είναι σίγουρα θα βοηθήσει στη βελτίωση της κατάστασης σχετικά με την τακτική χρήση για τουλάχιστον 10-15 ημέρες σε ένα τέντωμα.
* Rheumatil είναι ένα φυσικό φάρμακο που περιέχει ένα συνδυασμό των παραδοσιακών ayurvedic φυτικά εκχυλίσματα, αποτελεσματικό στη μείωση κοινό πόνο και τη φλεγμονή που προκαλείται από αρθρίτιδα, σπονδύλωση, αθλητικές κακώσεις και άλλα κοινά προβλήματα.
* Arthrella είναι μια φυσική θεραπεία για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα και προκαλεί ύφεση. Αυτό ελαχιστοποιεί δυσκαμψία και πρήξιμο, πόνος ανακουφίζει και φλεγμονή των αρθρώσεων που εμπλέκονται και προστατεύει ανεπηρέαστη αρθρώσεις από υποκύπτει στην αρθρίτιδα
Διαχείριση της αρθρίτιδας
Θεραπεία επιλογές διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της αρθρίτιδας και περιλαμβάνουν σωματική και εργοθεραπεία, αλλαγές στον τρόπο ζωής (συμπεριλαμβανομένης της σωματικής άσκησης και τον έλεγχο του βάρους), τα φάρμακα και συμπληρώματα διατροφής (συμπτωματική ή που στοχεύουν σε εξέλιξη της νόσου που προκαλεί την αρθρίτιδα). Αρθροπλαστική ή κοινή χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης μπορεί να απαιτηθεί διαβρώνει τις μορφές αρθρίτιδας.
Άσκηση καθεστώς
Αρθρίτιδα εμπειρογνώμονες τονίζουν ότι ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα άσκησης μπορεί να μειώσει τον πόνο και δυσκαμψία αισθάνεστε – αυξάνοντας ταυτόχρονα με τη γκάμα των κινήσεων. Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με τα είδη άσκησης που ταιριάζει καλύτερα στις ιδιαίτερες ανάγκες σας.
Ενώ οι δραστηριότητες υψηλού αντίκτυπου όπως τρέξιμο και η αεροβική γυμναστική δαπέδου μπορεί να αυξήσει τις αρθρώσεις, η τακτική ελαφριά άσκηση (όπως η κολύμβηση, αεροβική στο νερό και ποδηλασία) έχει αποδειχθεί για να μειώσει ή να εμποδίσει τον κοινό πόνο. Άσκηση πλεονεκτήματα χόνδρου σας πάρα πολύ, όπως τη δράση των αυξήσεων αρθρώσεων ροή του αίματος, η οποία με τη σειρά του φέρνει θρεπτικά συστατικά για την από κοινού και απομακρύνει τα απόβλητα. Η οικοδόμηση ισχυρών μυών γύρω από τις αρθρώσεις σας μπορεί να βοηθήσει για να τους στηρίξει και να μειώσουν τις πιθανότητές σας τραυματισμού. Το φυτικό φάρμακο flexcin είναι επίσης μια πολύ καλή λύση για θεραπείεα της αρθρίτιδας.
Ελέγχου Βάρους
Με τη μείωση του στρες στις αρθρώσεις σας, ελέγχοντας το βάρος σας βοηθά στην πρόληψη της οστεοαρθρίτιδας των γονάτων και των άλλων βάρη αρθρώσεις. Και μειώνει τον πόνο σε όσους την έχουν. Για να διατηρήσετε το βάρος μακριά, χάνουν σταδιακά – όχι περισσότερο από δύο έως £ 5 το μήνα. Τρώνε λιγότερες θερμίδες καθώς και να γυμνάζονται περισσότερο για να χάσουν βάρος.
Ζέστη και το κρύο
Εφαρμογή ζέστη ή στο κρύο για να πληγή αρθρώσεις μπορεί να ανακουφίσει προσωρινά τον πόνο και την ακαμψία της οστεοαρθρίτιδας. Θερμαίνεται βοηθά να χαλαρώσει μυϊκούς πόνους. Το κρύο μπορεί να ναρκωμένο η περιοχή να μειώσει τον πόνο. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον θεραπευτή σας ποια μέθοδος είναι καλύτερη για εσάς.
Φάρμακα
Στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα – ΜΣΑΦ
Στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα – ΜΣΑΦ – χρησιμοποιούνται ευρέως αντιφλεγμονώδης θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας και ρευματοειδούς αρθρίτιδας. ΜΣΑΦ διαφέρουν από αναλγητικά σε μια σημαντική πτυχή: αναλγητικά, ενώ θεραπεία του πόνου, τα ΜΣΑΦ θεραπεία και των δύο πόνου και της φλεγμονής. Αποκλείοντας αυτές τις ενέργειες των προσταγλανδινών, μαζί με τις εμπρηστικές αυτές, τα παραδοσιακά ΜΣΑΦ μπορεί να οδηγήσει σε ένα στομάχι και πεπτικά έλκη, ή να παρεμποδίσει τη λειτουργία των νεφρών, σύμφωνα με την αρθρίτιδα σήμερα. Για πολλούς ανθρώπους, ΜΣΑΦ χρησιμοποιούνται ως αντιφλεγμονώδη θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας και ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν γαστρικό αναστατωμένος και εσωτερική αιμορραγία, οπότε η χρήση των ΜΣΑΦ απαιτεί τη επίβλεψη ενός γιατρού.
αναλγητικά Συνταγογραφούμενα / παυσίπονα
αναλγητικά συνταγών είναι ένα από τα πολλά είδη φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για την αντιμετώπιση του πόνου αρθρίτιδας. Δεν θεραπεία της φλεγμονής, ή την υποκείμενη κατάσταση της νόσου.
Τα αναλγητικά Συνταγογραφούμενα χαρακτηρίζονται είτε ως ναρκωτικό ή μη ναρκωτικών. Μπορούν να συνταγογραφείται μαζί με άλλα είδη φαρμάκων αρθρίτιδας. Πολλοί γιατροί προσπάθησαν να αποφύγουν τη συνταγογράφηση ναρκωτικών για μακροχρόνια θεραπεία λόγω ανησυχιών για την εξάρτηση από τα ναρκωτικά και τον εθισμό. Υπήρξαν επίσης ανησυχίες για τις παρενέργειες, όπως η χρόνια δυσκοιλιότητα, ζάλη, ναυτία και αναπνευστικά προβλήματα μερικές φορές που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, καθώς και μη-ναρκωτικά παυσίπονα.
Τροποποιητικά της νόσου φάρμακα Αρθρίτιδα (DMARDs) για τη ρευματοειδή αρθρίτιδα
Για τους ασθενείς που έχουν ρευματοειδή αρθρίτιδα, οι οποίοι παρουσιάζουν μικρή ανταπόκριση στα ΜΣΑΦ, σε διαφορετική κατηγορία φαρμάκων που ονομάζεται τροποποιητικά της νόσου φάρμακα ή DMARDs είναι διαθέσιμος. Τα φάρμακα αυτά διαφέρουν μεταξύ τους και από άλλα φάρμακα αρθρίτιδας σε έναρξη δράσης τους, τον τρόπο διοίκησης, το κόστος, πιθανές παρενέργειες, καθώς και την ανάγκη για παρακολούθηση για πιθανές παρενέργειες. Η σοβαρότητα της αρθρίτιδας, η προηγούμενη απάντηση σε άλλα φάρμακα, και την ιστορία των άλλων προβλημάτων υγείας θα βοηθήσουν να καθορίσουν ποια ουσία ή συνδυασμός φαρμάκων θα πρέπει να συνταγογραφηθεί για εσάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου